Imprimeix

Catàleg

Oli d'Oliva Arbequina Verge Extra Can Companyó 

Qui som?

Can Companyó Cat, S.L. és una empresa familiar que combina la tradició de l'obra del camp amb les noves tecnologies per obtenir un producte d'alta qualitat: Oli d'Oliva Verge Extra Can Companyó.

On som?

La Finca de Can Companyó està situada en els termes municipals de Llagostera i Caldes de Malavella a Girona (Costa Brava). L’accés a la finca  és a través de la carretera comarcal C-35, en el punt quilomètric 94,5. Ens pots trobar a www.cancompanyo.cat .

Què és La Finca Can Companyó?

La Finca de Can Companyó és un lloc de referència en la producció agrícola des del segle XII. La masia principal, envoltat d'oliveres, és el punt de suport de l'explotació agrícola. Es va construir amb el sentit comú de la cultura rural i integrada al paisatge.

Avui seguim la tradició de l'agricultura, adaptant  les noves tecnologies de producció i les innovacions tecnològiques al nostre Olivar.

Com es fa l'oli?

La elaboració de l’Oli Verge Extra de Can Companyó és completament artesanal en el seu concepte. Fem oli de primera premsada en fred i exclusivament per processos mecànics d’olives pròpies de la varietat Arbequina. Aquets fet ens permet garantir en tot moment la millor qualitat del nostre producte.

Per què prendre l'Oli d'Oliva Verge Extra Can Companyó?

És "pur suc d'oliva", sense additius ni conservants, extret de forma natural  mitjançant procediments mecànics en fred. Es per això que el nostre oli conserva tot el sabor i les propietats nutritives de la fruita de l'olivera.

A més a més:

  • L’Oli d'Oliva Verge Extra és ric en vitamines A, D, K i sobretot en vitamina E. Es per això que el consum continuat del mateix alenteix l'envelliment de les cèl·lules i protegeixen i regeneren la epidermis. Aplicat sobre la pell, l'Oli d'Oliva Verge Extra proporciona un efecte hidratant i la tonificació de la epidermis.
  • El consum regular de l'Oli d'Oliva Extra Verge sembla reduir el risc d'alguns tipus de càncer com el de mama, endometri, ovari i còlon.
  • Una dieta rica en Oli d'Oliva Verge Extra és beneficiós per a la diabetis, ja que redueix el nivell de glucosa a la sang.
  • El consum d'una dieta abundant en Oli d'Oliva Verge Extra produeix un descens del colesterol en la sang, amb la particularitat que, mantenint els nivells de HDL, que és la fracció protectora de l'arteriosclerosi, disminueix significativament l'índex de LDL (colesterol dolent).
  • Consumir una dieta rica en Oli d'Oliva Verge Extra redueix el risc de l'arteriosclerosi.
  • Pel sistema esquelètic també és beneficiós i a més de promoure el creixement dels ossos, facilita l'absorció de calci en els ossos i ajuda a prevenir malalties òssies relacionades amb l'edat.
  • L’Oli d'Oliva Verge Extra és antioxidant, facilita el flux cardiovascular, ajuda a alentir l'envelliment, així com també ajuda a la digestió, redueix el risc de malaltia cardíaca coronària i ajuda a mantenir baixa la pressió arterial.

CAT_Flayer.pdf